Badkamer installeren in Arnhem

Bent u op zoek naar sanitair om uw nieuwe badkamer of toilet in te richten? Dé loodgieter uit Arnhem biedt u een ruim assortiment aan artikelen. Wij leveren alles op het gebied van sanitaire voorzieningen, of het nu gaat om een toiletpot, een stoombad of een douchecabine. Bij ons heeft u altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding: wij bieden u mooie producten tegen een voordelige prijs. Van designradiatoren tot douchebak plaatsen, van kraan tot wasbak, wij vervullen al uw wensen en leveren aan huis. Van installatie tot renovatie tot reparatie: wij zijn uw allround expert in douchevertrekken.

Installatie op maat

Door de jarenlange ervaring van onze erkende installateurs bent u er zeker van dat al uw dromen op het gebied van sanitair werkelijkheid worden! Nooit meer scheve vloeren, lekkende kranen of klemmende kastjes. Wij bieden u installatie op maat. De door u gekozen producten worden door onze experts op vakkundige wijze geplaatst en aangesloten. Wilt u een inloopdouche maken of een bad plaatsen? Op ons kunt u rekenen.

Uw tevredenheid staat voorop

Als badkamer installateur zijn we een begrip in sanitair in Arnhem en omgeving. Dat komt niet alleen door het ruime assortiment aan producten dat wij bieden, maar ook door de installatie en service op maat, waardoor u tijdens de verbouwing van uw sanitaire voorzieningen van alle gemakken voorzien bent. Geen lange wachttijden of slordige installaties meer, bij ons staat de tevredenheid van de klant voorop. Ervaar het zelf en schakel ons in!