Installateur nodig in Arnhem?

Niemand zit graag in de kou. Wanneer uw CV ketel kapot is of niet meer goed werkt, is snelle hulp een absolute noodzaak. In de regio Arnhem is De vakman de oplossing voor alle problemen met uw CV ketel. U kunt namelijk niet alleen voor loodgietersklussen bij ons terecht. Ook voor verwarming en voor alles op het gebied van riolering, sanitair en dakbedekking staan wij voor u klaar. Van aanleg tot onderhoud, van levering tot installatie: u bent bij ons installatiebedrijf aan het juiste adres. We geven u graag een kleine opsomming van onze werkzaamheden.

Riolering: aanleg en onderhoud

Als installateur beschikken we over alle kennis en apparatuur die nodig is voor aanleg en onderhoud van uw riolering. Ook bieden wij een preventieve rioolinspectie, waarbij mogelijke problemen in een vroegtijdig stadium gesignaleerd worden.

Sanitair: aanlevering en installatie

Naast riolering is de installatie van sanitair een specialiteit van onze loodgieters. Als installateur bieden we u de deskundigheid, een ruime keuze uit een breed assortiment aan artikelen – van toilet tot badkamer, van designradiator tot douchekop – en daarnaast natuurlijk een vakkundige installatie. Kortom: een zeer compleet pakket!

Daken en goten: hulp bij elk type dak

De vakmannen van ons installatiebedrijf zijn in de regio Arnhem specialist in het aanleggen van elk type dak. Ook voor gedegen advies over dakbedekking kunt bij ons terecht. Bij lekkage en renovatie van bestaande daken staan wij u bij met hulp en advies; bij ons bent u zeker van snelle reparatie!