Plafond lekkage in Arnhem?

Misschien heeft u het weleens in een tv-serie gezien: dankzij een overstromende badkuip komt het hele plafond naar beneden zetten. Nu is dit een scenario dat in het echte leven weinig voor zal komen. Toch kan een lekkage aan het plafond bij ieder huishouden gebeuren. Dat kan zeer vervelende gevolgen hebben. Van een plafond dat vervangen moet worden tot beschadigingen aan uw eigendommen tot enorme reparatiekosten: er is niemand die daar op zit te wachten. Vermoedt u te maken te hebben met een lek aan uw plafond? Dan is het zaak om onmiddellijk in actie te komen. Hoe vroeger u erbij bent, hoe beperkter de overlast en schade blijft. Op zoek naar een loodgieter die de plafond lekkage in huis voor u kan oplossen? In Arnhem en omstreken is De vakman uw aangewezen vakman.

Wij vinden de bron van de overlast

Wanneer u vochtige plekken in uw plafond signaleert, betekent dat niet automatisch dat u daar ook de locatie van het lek kunt vinden. In veel gevallen zit de bron van de overlast elders. Deze kan lastig zijn om op te sporen. Dus of u nu te maken heeft met een lekkage in de muur of met een probleem in de badkamer: bij ons bent u er zeker van dat de oorzaak opgespoord en meteen verholpen wordt.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise? Neem dan gerust contact op. We zijn op het nummer 026 - 791 00 49 24/7 bereikbaar voor dergelijke spoedgevallen. Zo kunt u er met een gerust hart van uitgaan dat de hinder snel wordt weggenomen! Bij een lekkage in uw plafond in de regio Arnhem staan wij altijd voor u klaar.