Waterleiding lekkage in Arnhem?

Kampt u met een waterleiding lekkage? Dan zorgt dat niet alleen meteen voor veel overlast; ook krijgt u al vlug te maken met waterschade. Aan uw muren, plafond of vloer bijvoorbeeld, en misschien ook aan uw eigendommen. Water is een grotere vernieler dan veel mensen denken! Het is daarom zaak om vlug actie te ondernemen wanneer er een waterleiding gesprongen is. Zoekt u daarvoor een ervaren loodgieter? In de regio De vakman uw aangewezen specialist. Wij streven altijd naar de snelste en zorgvuldigste service!

Zorg zelf voor reparatie…

Er zijn diverse dingen die u als handige klusser zelf kunt doen om een kleine lekkage aan de waterleiding op te lossen. Wanneer u te maken krijgt met veel condensvocht, kunt u de buis inpakken met isolatieschuim. Bevindt het lek zich bij een knelfitting? Maak deze dan schoon en draai de fitting aan. Als u met een groter lek te maken heeft, moet de buis vervangen worden. Dit is een klus die u beter aan een beroepsklusser kunt overlaten.

… of haal er een professional bij

U laat het oplossen van lekkage aan uw waterleiding liever aan een professional over? Dan kunt u in Arnhem en omstreken altijd een beroep op onze vakmannen doen. Met ‘altijd’ bedoelen we ook écht altijd. We zijn namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar op het nummer 026 - 791 00 49. Na uw telefoontje komen we vervolgens zo vlug we kunnen naar u toe om het lek te dichten. Aarzel daarom niet, maar neem meteen contact op. We zijn u met plezier van dienst, hoe vroeg of laat het ook is!