Toilet plaatsen in Arnhem

Voor een vakkundige wc specialist in de regio Arnhem bent u bij De vakman aan het juiste adres. Wij verzorgen alle toiletwerkzaamheden tot in de puntjes. Onze loodgieters hebben ruime ervaring met de installatie, reparatie en renovatie van toiletten.

Staand of hangend toilet plaatsen

Of u nu een staand of een hangend toilet plaatsen wilt, wij verzorgen de installatie van nieuwe wc’s voor u. Wij plaatsen de producten die u zelf uitkiest. Weet u niet voor welk type wc u wilt gaan? Vraag dan gerust om advies bij onze experts. We kijken dan naar uw woon- en gezinssituatie, en houden rekening met uw voorkeuren en budget. Zo kunt u er zeker van zijn dat de best mogelijke keuze wordt gemaakt.

Reparatie en renovatie

Last van lekkage? Of is er sprake van andere schade aan uw toilet? Uw wc loopt door, bijvoorbeeld? Of u wilt de wc pot vervangen? Schakel dan onze hulp in. Voor reparatie- en vervangingswerkzaamheden kunt u altijd bij ons terecht.

Heeft uw woning authentiek sanitair? Soms is er niets mooier dan dit te behouden. Sanitair is echter onderhevig aan slijtage of roest, waardoor toilet renovatie niet altijd oplossing biedt. Bovendien is het originele ontwerp meestal verre van tijdloos. We kijken graag met u mee om te kijken wat er mogelijk is op het gebied van renoveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. In Arnhem en omstreken zijn we u met plezier van dienst!